Carrefour ev kampanyası

Carrefour ev kampanyasıCarrefourSA alışveriş merkezlerinden ev kazanma fırsatı. 29 Gün 29 Ev Kampanyası kapsamında Carrefour AVM’lerden, Express marketlerden ve Carrefour internet sitesinden yapacağınız her 50 TL alışveriş karşılığında 1 çekiliş hakkı kazanacaksınız. Ödemelerinizi Carrefour Axess kredi kartı ile yaparsanız her 50 TL için 3 çekiliş hakkı kazanacaksınız.

1. Çekiliş sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.

Neler kazanacağım?
Toplam 29 adet Grup Ankaya Yapı – Silivri evleri 3+1 daire, 118 m²

BeniKazan Facebook Hayranı ol

Nasıl katılacağım?
Kampanya katılım kartı üzerindeki şifreyi, ad, soyad, adres bilgilerini aralarında birer boşluk bırakarak tüm GSM oparatörlerinden 7729’a göndererek kampanyaya katılabilirsiniz.

Kampanya detayları:

  • Alkollü içecekler, sigara, GSM kredi yükleme ve kuyumcu alışverişleri kampanya kapsamında değildir.
  • Kampanyaya katılım için gönderilen kısa mesajlar Avea ve Vodafone için 40 Kuruş, Turkcell için 50 Kuruş’tur.
  • Her kampanya dönemi için bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.
  • Kazanan talihliler SMS gönderdikleri şifre kartını hediye teslim aşamasında ibraz etmek zorundadırlar.

Sonuçlar ne zaman açıklanacak?
Kampanya 3 dönem sürecek ve
9 evin verileceği ilk çekiliş sonuçları: 18.05.2010 tarihinde
10 evin verileceği ikinci çekiliş sonuçları: 28.05.2010 tarihinde
10 evin verileceği üçüncü çekiliş sonuçları: 04.06.2010 tarihinde BeniKazan.com’da yayınlanacaktır. Sonuçların e-posta adresinize gönderilmesini istiyorsanız tıklayınız. E-Postanıza gönderilen mesajı onaylayınız.

BeniKazan Facebook Hayranı ol


2 Yorum

  • bülent özen dedi ki:

    hani bu carrefour ev çekilişi sonuçları ,muamma gib
    kime çıkmış bi görsek,çıkan göremesin unutsun diyemi bu gizem ….devler sırrı gibi

  • selvi yüce dedi ki:

    kimler kazanmadıysa o listede yayınlasın ama inşallah yandaşlara gitmez inşallah bizim gibi garibanlara çıkar ama yinede çıkmayanların listesinide yayınlasınlar ricamız olur

Yorumunuzu yazınız

Ana Sayfaya dönmek için tıklayınız